over ons

overzicht voor ondernemers

Business & Support is vanaf 2001 actief in het geven van bedrijfsadvies en het begeleiden van overnames . Dat doen we voor bedrijven die affiniteit hebben met techniek en handel. We geloven dat elke ondernemer het verdient om overzicht te hebben en de regie te houden. Zeker in spannende of uitzonderlijke tijden die ze vaak maar één keer in hun leven meemaken.

 

 

Daarom geven we advies waar je écht mee verder komt. Of dat nou is rondom de koop of verkoop van een bedrijf, een samenwerking of fusie, het meedenken in strategische vraagstukken, een herstructurering of het ontzorgen door projectmanagement. Samen bepalen we richting en route: de weg naar resultaat.

 

 

HANDEN UIT DE MOUWEN

We hebben alles waarin we adviseren zelf meegemaakt. Persoonlijke ervaring en ons netwerk zijn het vertrekpunt. We werken actie- en oplossingsgericht en gaan vlot van denken naar doen. De uitkomst, dat is wat telt. We houden niet van ellenlange theorieën of dikke rapporten. We zijn Westlands, handen uit de mouwen, praktisch. We doen het samen en stellen de ondernemer en zijn mensen centraal. We geloven in een vriendelijke en ongekunstelde benadering,  putten uit een groot netwerk en hebben een achtergrond in techniek en handel.

FOUNDER PETER VAN DEN BERG

Peter is van jongs af aan ondernemend. Als hij 12 is zet hij samen met een goede vriend een roadshow op. Dat blijkt een hit: als discotheek-duo trekken ze bijna 10 jaar het hele land door. Prachtig natuurlijk, en vooral: leerzaam. Van pleinen vol hossende en springende mensen tot organisatoren die hun beloftes niet nakomen. Het is het begin van een inspirerende carrière met ups en downs. In 1984 start hij een technisch bedrijf dat actief is in de glastuinbouw. Uiteindelijk gaat hij internationaal en verkoopt het bedrijf in 2001 aan een buy-and-build constructie.

 

 

Peter is (co)founder van bekende en aansprekende Westlandse bedrijven als PB Techniek en HortiMax en stond aan de wieg van tientallen startups in en rond Rotterdam en Haaglanden. Een ondernemer in hart en nieren met een ongekunstelde en vriendelijke benadering van mens en bedrijf.


“Als je het op Google kunt vinden heb je mij niet nodig”

 

Als je het op Google kunt vinden heb je mij niet nodig. Als bedrijven ons inhuren hebben ze expertise nodig die ze verder helpt in lastige vraagstukken. En die expertise hebben we in huis. Doordat we met onze ‘poten in de klei’ staan en jarenlange ervaring hebben in het ondernemerschap. Inclusief alle bloed, zweet en tranen.  

 

Peter van den Berg, eigenaar Business & Support

ons team

Ons team bestaat uit inspirerende en ervaren ondernemers & ondersteuners. Ze weten van de hoed en de rand en staan klaar om bedrijven te begeleiden met raad en daad. 

Peter van den Berg
Senior Business Consultant
Specialist M&A

Tiret Dewnarain
Internationaal Business Consultant

Ron de Jonge

Senior Business Consultant

Board Specialist

Ans van den Berg
Office manager"Durven is even je evenwicht verliezen, 

niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen"