Advies Bedrijfsoverdracht


VERKOOP

Bedrijf verkopen en al een partij gevonden? Op zoek naar een koper? Onze "coach bedrijfsoverdracht" geeft advies bij uw bedrijfsoverdracht en biedt begeleiding bij uw bedrijfsverkoop.

OPVOLGING

Op zoek naar een opvolger of al iemand gevonden?

We kennen de ins en outs van bedrijfsopvolging en ondersteunen het totale traject. Begeleiding bedrijfsVerkoop

Advies bedrijfsoverdracht

Je bent ooit vol vuur een onderneming begonnen en nu komt de tijd om het bedrijf over te dragen.

 

De uitdaging is een koper. Je bent op zoek naar iemand met de juiste intenties en mogelijkheden. Misschien is er iemand in het vizier of moet er nog iemand worden gezocht. In beide gevallen kunnen we helpen. Wij hebben een netwerk vol potentiële kopers waar we uit kunnen putten.

 

Eerst moet de onderneming ‘verkoop-klaar’ gemaakt worden. Dat is het fundament onder een goede deal. Dat is waar we onze "coach bedrijfsoverdracht" je graag bij helpt. Zo zorgen we dat het verkoopproces van begin tot eind goed geregeld is. Natuurlijk met jouw ondernemerswensen als uitgangspunt en met tevredenheid als resultaat. Je verkoopt je levenswerk tenslotte maar één keer.


Opvolging BIJ BEDRIJFSOVERDRACHT

Begeleiding bedrijfsverkoop

Met veel zorg heb je de zaak opgebouwd, het bedrijf staat als een huis en dat roept trots op.

 

Om de toekomstbestendigheid van de onderneming te vergroten wordt natuurlijk naar de lange termijn gekeken. En dan komt de vraag naar boven: wie neemt het stokje over als ik wil gaan afbouwen? Als adviseurs willen we daar direct iets in meegeven: begin ruim op tijd met het voorbereiden van de  opvolging. Een solide bedrijfsopvolging heeft in de praktijk namelijk een flinke doorlooptijd. 

 

De meeste bedrijfsopvolgingen komen tot stand vanuit: 

  • familieverband
  • personeel- of managementverband (management buy-out, bijvoorbeeld)
  • een combinatie van deze twee

Om het traject van opvolging soepel te laten verlopen staan onze bedrijfsoverdracht coaches bedrijven bij met raad en daad. Hoe we dat doen?


Coach BEDRIJFSOVERDRACHT

Coach bedrijfsoverdracht

"Durven is even je evenwicht verliezen, 

niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen"